hd logorentallogo lynx brp logo
polaris-logo

Lørdag 12 Mars inviterer vi til eksklusive visninger av den omtalte dokumentarfilmen "Being Evel" – den hittil ukjente historien om den ikoniske våghalsen Robert "Evel" Knievel. Den kritikerroste dokumentarfilmen vil ha premierevisning hos oss lørdag 12. mars som en del av "Good vs., Evil" arrangement, en happening tilgjengelig for alle med lidenskap for motorsykler og motorsykkelfilmer.

I Norden er Harley-Davidson forhandlerne i Ålesund. Trondheim og Stockholm med i "Battle of the Kings," en konkurranse som går ut på å bygge den fineste custom-sykkelen. Under arrangementet vil disse forhandlerne også vise frem sitt eget bidrag til konkurransen. I tillegg til bidraget til Battle of the Kings, vil vi også vise frem vår dark custom modeller.

Harley-Davidson har også samarbeidet med den lovende illustratøren Ryan Quickfall for å produsere en eksklusiv "Good vs. Evel" serie med grafiske trykk, inspirert av Evel Knievel og Harley-Davidsons unike custom-kultur. Kun 100 sett, bestående av fire plakater, har blitt produsert for hver forhandler og vil bli delt ut til de første 100 kundene som deltar på "Good vs. Evel"-arrangementet. Hver forhandler vil også gi bort et eksklusivt og innrammet trykk av Quickfalls Harley-Davidsons XR750 kunstverk, en serie som kommer i svært begrenset opplag.

Link til Trailer.

 lordag-HDE DC-Dealer Event FB Post 2 1008x1008px

 

Pin it