hd logorentallogo lynx brp logo
polaris-logo

Presseskriv utsendt fra H-D Europa.

Harley-Davidson Nord-Norge i Ballangen er en av Norges eldste autoriserte Harley-Davidson forhandlere.

I går mottok daglig leder og ansatte en bronseplakett, samt heder og ære fra sentralt hold, fordi butikken nå møter de strenge, internasjonale Harley-Davidson-kravene hva angår profil og utseende.

Overrekkelse-av-plakettDet var "The Retail Environment Award" som tirsdag denne uken ble overrakt ansatte og Reidar Samuelsen, som er eier og daglig leder av Harley-Davidson Nord-Norge. Denne anerkjennelsen gis fordi H-D NN over lang tid har gjennomført en omfattende oppgraderingsprosess i henhold til Harley-Davidsons strenge eksteriør- og interiør-krav. Det innebærer blant annet full oppussing av butikk- og verkstedlokaler på nesten 500 kvm. Resultatet er topp moderne og tidsriktige lokaler, i autentisk Harley-Davidson stil.

Lang prosess, mye arbeid
- Det er veldig hyggelig, og vi er stolte over å få denne anerkjennelsen og oppmerksomheten fra Harley-Davidson sentralt. Det er også svært tilfredsstillende å se at de investeringene vi har gjort de siste tre årene, både når det gjelder arbeidsinnsats og oppussingsmateriell, betaler seg. Nå håper vi disse endringene bidrar til at våre kunder, både eksiterende og nye, får en enda bedre butikk- og kjøpsopplevelse når de besøker oss, sier Reidar Samuelsen.

Som bevis på at oppgraderingsprogrammet er gjennomført i henhold til Harley-Davidsons krav, mottok Reidar Samuelsen en vakker bronseplakett på vegne av alle ansatte i butikken. Den får nå hedersplassen på veggen.

- Stolte av team Nord-Norge
- Takket være hardt arbeid fra Reidar og hans team i Nord-Norge, ser vi nok et flott eksempel på at det norske Harley-Davidson forhandlernettverket blir stadig bedre. Denne butikken har fått et unikt utseende, men er likevel helt i Harley-Davidson ånd. Vi er utrolig stolte av denne forhandleren langt oppe i nord, sier Jessica Riemsdijk, Dealer Development Manager, Harley Davidson Scandinavia.Ansatte-med-plakett

Harley-Davidson Nord Norge i Ballangen ble autorisert forhandler i 1988. Den første nye Harley-Davidson-sykkelen forlot butikken våren 1989, kjøperen har ennå sin -89 Electra Classic, er fortsatt en trofast kunde og medlem av HOG Arctic Chapter.. I tillegg til å selge sykler selger forhandleren også snøscootere og ATV-er. Samuelsen er også deleier i Harley-Davidson Tromsø. Disse to forhandlerne har over flere år vært markedsleder på salg av motorsykler i Nord Norge, med Harley-Davidson som mestselgende motorsykkelmerke. I 2012 var markedsandelen på over 25 prosent i regionen.

 

 
Pin it