hd logorentallogo lynx brp logo
polaris-logo

Den globale lanseringen av Street-motorsykkelen og det elektriske støtet fra LiveWire som er drevet fram av prosjektet RUSHMORE, viser at Harley-Davidson trykker hardt på gassen med introduksjonen av sine 2015-modeller.

CVO Street Glide 2015

 

Ved å kombinere aerodynamikk i verdensklasse, oppfriskende lydopplevelser og finjustert ergonomi utvider Harley-Davidson det mangfoldige tilbudet av motorsykler og gir motorsyklister flere muligheter enn noen gang tidligere for å lede sine egne vennegjenger ut på den åpne landeveien.

"Bredden i Harley-Davidsons modellserie viser vår forpliktelse til å levere enestående produkter til kundene våre gjennom et kundestyrt produktdesign i verdensklasse", sier Matt Levatich, president og ledende driftsansvarlig i Harley-DavidsonMotor Company.

Kundestyrte innovasjoner for 2015 inneholder blant annet:

Road Glide Special
Kjent i USA som «veiens kriger» og «mulighetenes sykkel», vil vi ønske Road Glide® Special velkommen til Norge, for aller første gang. Den ankommer med en nyutviklet kåpe som gir en smalere profil, og som reduserer hoderisting. Og med utviklingen fra Project Rushmore, er dette en sykkel som gir deg en helt ny opplevelse.

Street Glide Spesial
Ren «street style» og høy komfort har gjort denne sykkelen til nr. 1 i den globale Harley line-up'en. Legg til den originale pin-stripingen, en lakkert indre kåpe og det oppgraderte infotainment-systemet Boom!TM Box 6.5GT med GPS og touchskjerm, og du får den nye Street Glide® Special. Se opp for denne!

Ultra Limited Low
Harley-Davidson har ført tilpasningen videre med en pakke med ergonomiske forbedringer som tilbyr den laveste setehøyden og den største kjøregleden som finnes i en førsteklasses touring-sykkel, kombinert med et fullt sett av egenskaper fra Project RUSHMORE ogklassisk Harley-Davidson-stil.

 

Street 750
Med den helt nye, væskekjølte Revolution X TM motoren – som skapt for bykjøring og med en ramme og fjæring laget for krappe svinger og raske bevegelser – beveger Harley-Davidson Street TM 750 seg alltid med en rå letthet. Med sin minimalistiske stil og maksimale effekt, passer den til hvilken som helst by.

CVO Street Glide
Denne Limited Edition baggeren kan skryte av et nytt Boom! Lydsystem som støttes av 600 watt med kraft som vibrerer gjennom fire fremre og bakre treveis-høyttalere, og er en rullende konsertopplevelse som leverer kraftig volum og strålende lydkvalitet. På toppen av det hele, en utspekulert lakk som gir en ekstra eksklusivitet med fire fargevalg.

 

CVO Road Glide
Denne super-premium touring-motorsykkelen er dyppet i krom og custom lakk og tilbyr aerodynamikk i verdensklasse, luksuriøst touring-tilbehør og den ufravikelige kraften en Screamin'® Eagle Twin-Cooled Twin Cam 110-motor.

Nytt bremsesystem for Softail-modeller
Et nytt bremsesystem for Softail-modellene leverer forbedret modulering og reaksjon og reduserer håndkraftbehovet på spakene med 40 prosent. Nye forbremskomponenter inneholder blant annet en kompakt firestemplet fast bremskaliper med 34 og 32 mm stempler belagt for å redusere innledende forskyvninger. Nyheten inkluderer bremseklosser med friksjonsmateriale av høyeste kvalitet, en ny hovedsylinder med høyere mekanisk utveksling, og en ny 300 mm forbremsrotor. Kaliperen og hovedsylinderen er designet på nytt for å fremheve utseendet på hver av modellene.

2015 FatBoy

Åtte nye lakkalternativer
På de nye 2015-modellene tilbyr Harley-Davidson åtte nye lakkalternativer, inkludert de nye custom fargene Black Magic og Radioactive Green og de nye Hard Candy Custom metallflake-fargene Cancun Blue Flake og Quicksilver Flake.

 

Følg oss også på Facebook:

https://www.facebook.com/pages/HARLEY-DAVIDSON-NORD-NORGE/255168256016?ref=hl

Pin it