hd logorentallogo lynx brp logo
polaris-logo

 

Denne nye 2015 modellen kommer med et massivt og tøff utseende med funksjoner som er klare for å sluke mil etter mil.

MILWAUKEE (August , 2014) – Harley-Davidson® klarer ikke å holde på nyheten lengre. Spionfotografier, sladder og ville spekulasjoner flommer over på internett når Harley-Davidson fans rundt om i verden venter spent på at Road Glide® skal returnere. Ventingen er over. Road Glide® Special er her.

Uker før annonseringen av den komplette 2015 modellserien viser Harley-Davidson frem den nye Road Glide® Special. Sykkelen er bygget ved hjelp av den samme kundebaserte utviklingsmetoden Prosjekt RUSHMORE og sykkelen blir presentert  på Sturgis Motorcycle Rally i South Dakota, USA.

"Road Glide har alltid hatt veldig engasjerte interesserte, noe som gjør at comebacket er spennende for både kunder og selskapet" sa Matt Levatich, President og Chief Operating Officer for Harley-Davidson Motor Company. "Med teknologien fra Project Rushmore, nye intuitive egenskaper og ny styling leverer vi en forbedret sykkel til de mange trofaste Road Glide motorsyklistene og til alle andre som ser etter flere Project Rushmore sykler å velge mellom."

Den velkjente kåpen til Road Glide Special er videreutviklet og konturen har fått et enda mer rebelsk design. Road Glide Special motorsykkelen fikk sin status ved å tilfredsstille den harde kjernen av touringmotorsyklister og nå er den endelig tilbake. Resultatet av å sette en høy standard men samtidig ta seg tid til å nå standarden ser man på alt fra de nye Dual Reflector Daymaker™ LED frontlyktene til den håndjusterbare bakre dempingen. Road Glide Special har som mål å bli den ultimate erklæringen innen custom touring og støtter det med all den funksjonen en fører krever.

"Road Glide har alltid vært en sykkel for førere som skiller seg ut. Personer som vil gjøre seg bemerket når de jakter på friheten som veien gir." sa Mike Goche, Manager, Product Planning. "Denne nye modellen respekterer den holdningen, samtidig som den tilbyr en signifikant forbedring av komfort og inkluderer alle de populære funksjonene som Prosjekt RUSHMORE har gitt de nye touringsyklene."

Harley-Davidson Motor Company
3700 W. Juneau Ave., P.O.
Box 653, Milwaukee WI 53201

Road Glide Special
Den nye rammemonterte kåpen til Road Glide Special er formet etter uttalige timer med vindtunneltesting. Kåpen deler vindstrømmen i tre og reduserer hoderisting betraktelig, samtidig som den gir en behagelig luftstrøm rundt kjøreren. De briljante hvite lysene på Dual Daymaker™ Reflector LED frontlyktene lyser opp selv de mørkeste nettene. Sentrert i innerkåpen er det et premium Boom!™ Box 6.5GT infotainment system med berøringsskjerm og GPD navigasjon. Systemet kan også bli kontrollert av en tvillingjoystick plassert på det nye "swept back"-styret som setter føreren i en kontrolerende og komfortabel stilling. En High Output Twin Cam 103™ V-Twin motor buldrer igjennom to krommede potter og dreiemomentet reagerer umiddelbart på en lett vridning på gassen. Touringtilbehøret inkluderer One-Touch harde salvesker, cruise control og lettleselig instrumentpanel. Road Glide Special inkluderer også sammenkoblede Reflex™ bremser med ABS for økt kjøretillit og en eksklusiv håndlakkert innerkåpe som tar stylingen opp enda et hakk.

 15-hd-road-glide-special-9-large

Da er datoen satt for høstens eventyr, velkommen til Open House lørdag 13. september fra klokken 10 - 16

Pin it