hd logorentallogo lynx brp logo
polaris-logo

Dr.Jekill & HydeNy forsyning av Dr.Jekill & Hyde eksosanlegg på vei inn, ta gjerne kontakt for tilbud på levering og montering.

https://youtu.be/iVMl9C2KdU8

 official dealer HD  live demo template exhaust systems

 

 

er nå å få i vår butikk. Velkommen innom, her har vi flere av varene utstilt  eller besøk vår nettbutikk, der vil du også finne priser og kunne bestille fra vårt lager.

Motoclotes

 

4336

4335

 4337

 

H-D One-Touch Programmable Heated Gear lar hver sesong være kjøresesong!

Disse 12V linerne kan plugges rett inn i din sykkel. Med ett tastetrykk leverer klærne varme og komfort der du trenger det, når du trenger det.

Den trådløse armband-kontrolleren kan stilles inn til fem ulike varmenivå, og kommuniserer med en mottaker i hvert av plaggene. Plaggene kobles sammen med et enkelt ledningssystem, der hansker plugges inn i jakken, og sokkene i buksen.

Utvid din kjøresesong, eller aldri frys mer, med denne enkle og smarte teknologien!

Du finner dem i vår nettbutikk under kjøreklær! www.arcticharley.no/Nettbutikk.html

A1

A3

A2

A4

A5

 

Ennå noen måneder igjen til det blir vår. Men ingen sier at man ikke kan se bra ut mens man holder kulda ute.


Skjermbilde 2016-02-01 13.23.38

 

Våre flotte, tykke gensere i bomull (100%), Heavyweight Acid Wash Sweater og Skull Sweater, kommer i solid utførelse med røff stil. Småe Harley-Davidson-detaljer lar plagget være stilrent og velegnet både til fest og kontorlandskap, men forteller omverdenen hvor dine interesser ligger.

96048 16VM WH T


96046 16VMF WH T

True Legend Heavyweight Hoodie er en tykk hettejakke med imitert sherpa fleece på innsiden som holder deg utrolig varm og komfortabel. Velplasserte, broderte detaljer, og et nedtonet fargevalg gjør denne praktiske og robuste hettejakken et sikkert plagg å ha i garderoben sin i mange år.

96065 16VMF WH T


Heavyweight Zip-Front Fleece
og Telescopic Thrash Jacket til bruk ute. Den førstnevnte litt tynnere i stoffet, perfekt når våren kommer sigende. Tøffe detaljer på skuldrene, og minimalistisk H-D logo. Den andre med varmereflekterende innerstoff for selvregulerende temperatur under jakken.

96087-16VM-2

Skjermbilde 2016-02-01 13.23.38


Velg å holde deg varm med H-D kvalitet og stil. Du kommer ikke til å angre. Velkommen innom vår butikk eller besøk vår nettbutikk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestem selv når du vil betale.

Hent Bil/MC/ATV/SNØSCOOTER uten å betale

Med et MECA-kort i lommeboken kan du føle deg trygg. Du bestemmer selv hvordan og når du vil betale, og uventede utgifter behøver ikke bety at månedens økonomiske planlegging ryker. Sjenerøse vilkår som 60 dagers avgiftsfri kreditt og 24 måneders rentefri avbetaling gjør MECA-kortet til et gunstig betalingskort som du kommer til å få stor glede av. Søk med en gang her – deretter er du klar til å handle.

Kjøretøy koster penger, også i form av reparasjoner og service. Iblant kan du planlegge verkstedbesøket, andre ganger kan behovet komme brått på. Så i stedet for å bli overrasket av uventede oppgaver, kan du nå fordele kostnadene og skaffe deg bedre planlegging med MECA-konto. En måned etter at du har hentet ditt kjøretøy kan du velge å betale hele beløpet uten renter, eller fordele betalingen på tre måneder. Kontoen er selvfølgelig helt gratis uten årsavgifter!

MECA-konto gir deg mange fordeler:
  • Inntil 60 dagers rentefri kreditt (fri måned + 30 dager)
  • Inntil 24 måneders rentefri avbetaling.
  • Konto er gratis.
  • Ingen årsavgifter.
  • Kortet gjelder hos alle MECA-verksteder i Norge.

    Søk allerede nå. '

  • MECA Kortet utan devis

 

Side 1 av 4